Laddar

Vinn ett stekbord, eldställning och smashjärn

Var med och tävla om ett komplett utomhuskit - perfekt för vårens och sommarens alla äventyr

Vi har lanserat vår nya inspirationssida, och det vill vi gärna uppmärksamma med en tävling. Nu har du chansen att vinna ett riktigt drömpaket för utematlagning – vårt stora stekbord, eldställning och smashjärn – till ett värde av 2147 kr.

Vad ingår? 

  • Ett robust stekbord (63x27 cm) i 4 mm svenskt kolstål – förinbränt med vegetabiliska oljor och klart att använda direkt. 
  • En stabil eldställning i rostfritt stål som gör det enkelt att laga mat över öppen eld. 
  • Smashjärn i rostfritt stål med ett bekvämt handtagsskydd i neopren. Perfekt för att smasha jämna, fina burgare. 

Hur du gör för att tävla:

  • Kommentera under detta inlägg vad du hade lagat på stekbordet om det är du som vinner
  • Kom ihåg att skriva in rätt kontaktuppgifter så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst
  • Vinnaren kontaktas under vecka 18 och presenteras här

Lycka till


Tävlingen är öppen för personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Vi lottar ut vinsten bland de som deltar i tävlingen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Genom att delta godkänner du att vi får kontakta dig om du vinner. Vinnaren kontaktas under vecka 18.

Kommentarer

Skriv kommentar:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
117 Kommentarer
#117
Alice Sjögren
Jag skulle laga grillade korvar med en blandning av olika smakrika korvar, till exempel en kryddig chorizo och en mildare fläskkorv. Korvarna skulle grillas på stekbordet för att få en fin yta och behålla saftigheten. Till detta skulle jag servera en rustik potatissallad med rödlök, dijonsenap, och en skvätt äppelcidervinäger för en härlig syra som balanserar de rika smakerna från korven. Jag skulle också lägga till en picklad gurka och en hemgjord senap med honung för att ge en fin sötma och fräschör. För extra textur och smak skulle jag avsluta med en handfull rostad lök och lite färsk persilja på toppen.
2025-04-15 @ 19:35:38
#116
Lennart Lind
något viltkött eller fisk
2025-04-14 @ 15:56:03
#115
Caroline Kjellander
Viltburgare: hembakat bröd, stekt lök, picklad Rödlök, färsk Schalottenlök, saltgurka, lingonmajonnäs på hemplockade lingon, stekta hemlockade kantareller, enrisrökt Bacon och dovhjortsburgare från Eriksbergs naturpark.
2025-04-14 @ 07:50:58
#114
arne e olsson
renytterfile med nyplockade kantareller och skivat potatis med riven vitlök, allt stekt med riktigt smör
Två nävar nyplockade lingon strös när det är klart
2025-04-13 @ 22:45:39
#113
Stephen Lundegård
Med dagbarnen vid elden och hamburgare på stekbordet – det enkla är det goda.
2025-04-13 @ 21:12:26
#112
Stephen Lundegård
Med dagbarnen vid elden och hamburgare på stekbordet – det enkla är det goda.
2025-04-13 @ 21:11:55
#111
Michael Dalvald
Smashburgare, pizza och härliga grönsaker.
2025-04-13 @ 21:00:45
#110
Niels Ellegaard
Stegt fisk
2025-04-13 @ 13:15:54
#109
Rose-Marie Lagerblad
Det blir smashburgare för hela slanten och en massa goda grönsaker.
2025-04-13 @ 10:48:07
#108
Josephine Lundegård
Här ska det skapas oförglömliga minnen för barnen med smörstekt nyfångad abborre. 👌🏼✨
2025-04-13 @ 10:31:42
#107
Jeanette Alsér
Jag skulle ta med den till fjälls där vi har begränsade matlagningsmöjligheter i ett väglöst land utan vatten och el och närmaste affär mer än 20 mil bort. Det första jag skulle steka är nyfångad sik eller i bästa fall nyfångad fjällröding. Till det skulle jag steka knapriga rårakor.
2025-04-13 @ 09:26:40
#106
Anders Back
Färdig pyttipanna som jag pimpar med Salsiccia färs, lök och grädde
2025-04-13 @ 09:17:52
#105
Ingemar Gustafsson
Som gjort för att göra lyckade smashburgare med rostad bröd o grilladegrönsaker.
2025-04-12 @ 23:09:46
#104
Mats Blid
Nyfångad fisk, potatis och mycket smör
2025-04-12 @ 21:34:50
#103
Gunilla Claesson
Skulle laga det mesta så gott med allt på hällen älskar Kockums saker 🥰
2025-04-12 @ 21:01:13
#102
Ylva Hagner
Egenskjuten vildsvinsstek med stekt potatis och rotfrukter
2025-04-12 @ 20:23:11
#101
Robert Andréasson
En riktigt god Pad Thai där tamirinden lyser, chilin ger hetta, böngroddar och jordnötter krisp. En succé för familj och vänner
2025-04-12 @ 16:36:17
#100
Josephine Lundegård
Här ska det skapas oförglömliga minnen för barnen med smörstekt nyfångad abborre. 👌🏼✨
2025-04-12 @ 12:57:43
#99
Rose-Marie Lagerblad
Det blir smashburgare för hela slanten och en massa goda grönsaker.
2025-04-12 @ 12:32:21
#98
RoseMarie Lans
Viltentrecote med rostad potatis
2025-04-12 @ 12:21:34
#97
Knutte Berglund
Nyfångad regnbågslax med nyplockade kantareller direkt vid sjökanten. Mums!
2025-04-12 @ 12:21:06
#96
RoseMarie Lans
Viltentrecote med rostad potatis
2025-04-12 @ 12:19:17
#95
ANNA EMANUELSSON
Nyfiskad makrill från Onsalafjorden - mums! Grilla på citronhalvor till fisken som en extra fräschör... Mums!
2025-04-12 @ 12:13:53
#94
Tina


Jag skulle laga saftig laxfilé med en citrus- och honungsglaze, grillas på stekbordet för att få en fin yta och behålla saftigheten. Till detta skulle jag servera en fräsch quinoa- och avokadosallad med lite rödlök, gurka och en lätt limevinägrett för en syrlig kontrast till laxen. För att ge rätten en extra smakdimension skulle jag toppa med rostade sesamfrön och färsk dill. På sidan skulle jag lägga grillade grönsaker som sparris och sötpotatis för en härlig och balanserad middag under stjärnhimlen!
2025-04-12 @ 12:11:48
#93
Tina


Jag skulle laga saftig laxfilé med en citrus- och honungsglaze, grillas på stekbordet för att få en fin yta och behålla saftigheten. Till detta skulle jag servera en fräsch quinoa- och avokadosallad med lite rödlök, gurka och en lätt limevinägrett för en syrlig kontrast till laxen. För att ge rätten en extra smakdimension skulle jag toppa med rostade sesamfrön och färsk dill. På sidan skulle jag lägga grillade grönsaker som sparris och sötpotatis för en härlig och balanserad middag under stjärnhimlen!
2025-04-12 @ 12:11:00
#92
Erika Ekesbo Andrén
Kul tävling! Jag skulle gärna vilja vinna detta set att använda i skogen vid stugan och då bjuda mina föräldrar som byggt stugan till oss alla. Barn och barnbarn också såklart. Jag skulle laga: Grillad fänkål o grillad viltburgare med picklad rödlök och en stor grönsallad till. Som efterrätt stekta äpplen med kaksmulor och en hemmagjord vaniljsås med vispad grädde.
2025-04-12 @ 11:51:04
#91
Daniel Stillberger
Smashburgare och rårakor kommer det att stekas på grillbordet.
2025-04-12 @ 11:48:37
#90
Daniel Stillberger
Smashburgare och rårakor kommer det att stekas på grillbordet.
2025-04-12 @ 11:48:00
#89
Mats Sjögren
Jag skulle laga saftiga burgare med kött vi maler själva med en 8 mm hålskiva, vilket ger en perfekt textur och saftighet. Vi kryddar köttet med en blandning av vitlök, lökpulver, och en touch av rökt paprika för extra smak. Stekbordet skulle vara idealiskt för att smasha burgarna till den perfekta formen, och eldställningen skulle ge den där härliga rökiga smaken. Till det skulle vi göra hemgjorda sötpotatisfries, kryddade med en blandning av timjan och rosmarin, och servera med en mustig aioli med chipotle och lime för en extra kick. En perfekt middag för en kväll ute i naturen!
2025-04-12 @ 11:08:56
#88
Anders Back
Färdig pyttipanna som jag pimpar med Salsiccia färs, lök och grädde
2025-04-12 @ 11:08:08
#87
Ylva Hagner
Egenskjuten vildsvinsstek med stekt potatis och rotfrukter
2025-04-12 @ 11:01:25
#86
Ulf Ahlström
lammkotletter och foliebakad potatis med tzatziki
2025-04-12 @ 10:50:19
#85
Rose-Marie Lagerblad
Det blir smashburgare för hela slanten och en massa goda grönsaker.
2025-04-12 @ 10:40:33
#84
Jeanette Alsér
Jag skulle ta med den till fjälls där vi har begränsade matlagningsmöjligheter i ett väglöst land utan vatten och el och närmaste affär mer än 20 mil bort. Det första jag skulle steka är nyfångad sik eller i bästa fall nyfångad fjällröding. Till det skulle jag steka knapriga rårakor.
2025-04-12 @ 10:21:07
#83
Erika Ekesbo Andrén
Kul tävling! Jag skulle gärna vilja vinna detta set att använda i skogen vid stugan och då bjuda mina föräldrar som byggt stugan till oss alla. Barn och barnbarn också såklart. Jag skulle laga: Grillad fänkål o grillad viltburgare med picklad rödlök och en stor grönsallad till. Som efterrätt stekta äpplen med kaksmulor och en hemmagjord vaniljsås med vispad grädde.
2025-04-12 @ 10:17:58
#82
Josephine Lundegård
Här ska det skapas oförglömliga minnen för barnen med smörstekt nyfångad abborre. 👌🏼✨
2025-04-12 @ 10:13:16
#81
Birgitta Bergqvist
Jag skulle steka en god köttbit och grönsaker.
2025-04-12 @ 10:03:20
#80
Per Norström
En stor flintastek med goda kryddor som legat i marinad under natten. Till den en härligt krämig potatisgratäng och en god sallad.
2025-04-12 @ 09:51:42
#79
Mattias
Drömmen hade varit en nyfångad fisk som läggs direkt på stekbordet. Samtidigt som man fått se barnens lycka
2025-04-12 @ 09:47:46
#78
Jacob Carlen
Jag hade lagat en biff Rydberg på oxfilé och stekt potatis när vi är ute på fisketur i stockholms skärgård. Eller om fiskelyckan är bra, smörstekt abborre. 😍
2025-04-12 @ 09:18:12
#77
Ann Milton
Hamburgare
2025-04-12 @ 09:15:51
#76
Therese
Jag hade tagit med barnen ut i naturen och lagat hemgjorda hamburgare på nötfärs!
2025-04-12 @ 07:59:51
#75
Olle Jacobsen
Det är stekbordet skulle sitta fint att ta med i båten när man vill bjuda på smashade burgare ute i skärgården en sommarkväll.
2025-04-11 @ 23:58:54
#74
F van Bruggen
Smashburgers, en klassiker som alltid är en hit på stekbord, speciellt utomhus!
Den tunna, krispiga ytan i kombination med saftigt kött och smält ost är oslagbart. Stekbordet ger en perfekt stekyta.
2025-04-11 @ 16:06:38
#73
Lasse Nordin
Smashburgare, såklart men även goda tillbehör.
2025-04-11 @ 14:15:49
#72
Britt Marie Frisk
Först skulle jag ta reda på hur man använder den. Har aldrig haft nån grill. Sen skulle jag steka
en supergod biffstek med stekta rotsaker och
halloumiost. Mums så trevligt det skulle vara. Håller tummarna.
2025-04-11 @ 13:06:10
#71
Magnus Karlström
Jag hade lagat stekt fläsk med raggmunk å hemmagjord lingonsylt till mina nära å kära
2025-04-11 @ 10:14:06
#70
Susanne Lövgren
Jag skulle laga rediga hamburgare med älgfärs, karamelliserad lök, lingondressing/röra, värmda bröd och Tonis fantastiska kålsallad. Mums!
2025-04-11 @ 08:18:10
#69
Marcus Eliasson
Potatisrösti med gruyere, ett stekt ögg och smörstekta kantareller toppat med persilija och cornichoner.
2025-04-11 @ 08:03:30
#68
Hans Bjernevik
En enkel måltid i det fria med viltskav och smash potatis. Till det lingon och en yougert med vitlök och svartpeppar.
2025-04-11 @ 07:30:25
#67
Hans Bjernevik
En enkel måltid i det fria med viltskav och smash potatis. Till det lingon och en yougert med vitlök och svartpeppar.
2025-04-11 @ 07:29:14
#66
Erika Westbom
Jag skulle steka tärnad pitepalt med fläsk. Detta äts sedan ute, där det smakar bäst, med lingonsylt och en klick smör.
2025-04-11 @ 06:55:49
#65
Elisabeth Holm
Ny smashad burgare
2025-04-11 @ 04:55:25
#64
Niels ellegaard
Grönsager
2025-04-11 @ 01:17:17
#63
Susanne Wigenius Lagergren
En härlig måltid som inleds med hastigt grillade små kräftor och till dem en aioli med chili, citron och lite honung. Skaka och dippa! Därefter lammburgare med rosmarin, hela små vitlökar och småtomater som blir varma och mjuka, sötpotatis i halvor med skalet kvar, de steks med skärytan ned i olivolja och smör. Flingsalt och svartpeppar kryddar upp smakerna! Till efterrätt olika frukter som t ex persika, melon och äpple, de steks och strösslas när de är klara med hackade nötter, chokladflingor och lite flingsalt, serveras med vaniljglass. Mums!
2025-04-10 @ 23:52:54
#62
Tina
Första tanken är en god köttbit med säsongens grönsaker. Inte för mycket kryddor som stjäl smaken. En bra och god olivolja och flingsalt fixar det mesta.
Det finns så mycket mer som skulle kunna nämnas. Grillat är helt enkelt godast hela året
2025-04-10 @ 22:50:17
#61
Ingrid Davidsson
En god köttbit med massor av sommarens grönsaker som plockas direkt från campingträdgården.
2025-04-10 @ 22:05:57
#60
Gunilla Andersson
Jag skulle steka nyfångad abborrfile och råstekt potatis.
2025-04-10 @ 21:59:57
#59
Gunilla Andersson
Jag skulle steka nyfångad abborrfiske och råstekt potatis.
2025-04-10 @ 21:58:28
#58
Heikki Oja
Om några veckor går strömmingen till i hargshamn det skulle bli sotare med potatisstomp vid strandkanten
2025-04-10 @ 21:50:15
#57
Mikael Henriksson
Jag skulle steka några nyfångade regnbågsfileer med kantarellstuvning och rostade rotsaker. Stekbordet är så stort att man kan steka allt på en gång och sedan flytta stekbordet direkt från elden till bordet för severing.
2025-04-10 @ 21:35:27
#56
ANNA EMANUELSSON
Nyfiskad makrill från Onsalafjorden - mums! Grilla på citronhalvor till fisken som en extra fräschör... Mums!
2025-04-10 @ 21:34:19
#55
Lars Risberg
En västkustks variant med med chili och vitlöksfrästa rökor som lite plockmat. Sedan blir det en fortsättning på havstemat med ostron (som bara ska få öppna sig av värmen) och råa frästa havskräftor med en hel del gott kryddsmör! Tror att det blir mumsfillibabba
2025-04-10 @ 21:03:17
#54
Birgitta Axelsson
Mumsiga rårakor med lingon och svamp från skogen.
2025-04-10 @ 20:55:18
#53
Markus Söderlund
För nyttja vinstens alla delar skulle jag först smasha burgare och steka några baconskivor att lägga på burgaren. Jag skulle även prova att grädda bröd på stekbordet. Det måste ju gå alldeles utmärkt.
2025-04-10 @ 20:47:52
#52
Victoria Brissman
Min favorit på stekhäll är en “pytt” på det som finns i kylskåpet, protein, grönsaker och rotfrukter. Krydda upp och toppa med en god sås. Oslagbart! Och all mat smakar bäst utomhus!
2025-04-10 @ 20:36:49
#51
Camilla Carlsson Ek
Jag hade stekt ett par finfina burgare gjorda på riven halloumi, rivna morötter och riven potatis så att de får en nötig och fin karaktär.
2025-04-10 @ 20:32:25
#50
Ann-Christine Eskekärr
Pannkakor till familjen ute i skogen
2025-04-10 @ 20:27:35
#49
Jonas Röst Lindén
Jag hade nog gjort älgskav med grönsaker och liba bröd som premiär måltid med familjen i skogen. Sen skulle det bli hamburgare och korv ofta då helgerna oftast spenderas ute i skogen med barnen.
2025-04-10 @ 20:21:02
#48
Jonas Röst Lindén
Jag hade nog gjort älgskav med grönsaker och liba bröd som premiär måltid med familjen i skogen. Sen skulle det bli hamburgare och korv ofta då helgerna oftast spenderas ute i skogen med barnen.
2025-04-10 @ 20:20:28
#47
Andreas Anderzon
Lammburgare, från lokalt ''odlade'' lamm. Getostkräm, picklad rödlök, salt och peppar med sötpotatis stryps mm
2025-04-10 @ 20:07:32
#46
Britt Marie Frisk
Först skulle jag ta reda på hur man använder den. Har aldrig haft nån grill. Sen skulle jag steka
en supergod biffstek med stekta rotsaker och
halloumiost. Mums så trevligt det skulle vara. Håller tummarna.
2025-04-10 @ 20:06:05
#45
Tobias Jensen
Vinner jag, kommer jag och grabben att göra en massa smashburgare till familjen under sommarkvällarna. Perfekt med ett portabelt utestekset nu när vi får tillökning i familjen under sommaren och kommer åka på massa familjeutflykter.
2025-04-10 @ 19:58:32
#44
Carl Johan Fischer
Mat lagad över öppen eld är nog så nära vi kan komma nära de första som invandrare till Sverige. De var ju framför allt jägare. Att steka på stenar är en trolig metod. Ert stekbord kan spåra sitt ursprung långt tillbaka i tiden.
2025-04-10 @ 19:42:29
#43
Ann-Christine Eskekärr
Pannkakor till familjen ute i skogen
2025-04-10 @ 19:31:51
#42
Johannes
Jag hade gett den till min svärfar då han är kocken i familjen. Han hade nog kommit med flera alternativ, men vi hade nog börjat med lite smashed burgers, går ju alltid hem.
2025-04-10 @ 19:17:22
#41
Lina Hammar
Jag skulle tillaga duvbröst då jakten på dessa drar igång, antagligen med hemodlade potatisar och nyplockade kantareller som tillbehör. Den svenska naturen har så mycket att bjuda på, vi måste ta vara på dessa skatter när det är säsong!
2025-04-10 @ 19:02:55
#40
Rickard Sega
Att grilla hamburgare med familjen är enkelt, roligt och skapar en mysig stund utomhus med god mat och gemenskap. Det är ett perfekt sätt att njuta av kvalitetstid tillsammans!
2025-04-10 @ 18:54:53
#39
Kjełl Regmer
Ett så stort stekbord är ju perfekt för att lägga en hel laxsida på. Antingen med mycket kryddor eller under ett täcke av majonnäs, så jäkla gott.
2025-04-10 @ 18:53:11
#38
Toomas
Ja wow, så många goa möjligheter. Givetvis burgare med massa grönsaker från hällen, absolut rårakor med rom och smetana, snabbrimmad lax med asiatiska smaker, lammeostbiffen kommer bli riktigt god med en piskad bea. Sky is the limit ..
2025-04-10 @ 18:52:33
#37
Bodil
frukost med bacon, korv, ägg, champignon, potatis, til hela familjen
2025-04-10 @ 18:51:26
#36
Bengt Johansson
Göra goda Wienerschnitzlar, steka lite potatis klyftor. För att sedan komplettera med gröna ärtor citronskivor och kapris.
2025-04-10 @ 18:46:46
#35
Rickard
Skulle använda stekbordet för att laga mat åt familjen och vänner. Har flera kalas fram i vår/sommar :-)
2025-04-10 @ 18:45:34
#34
Kurt Eriksson
Grillat kalvhjärta med kantarellsås
2025-04-10 @ 18:44:15
#33
Charlotte Linder
En fin oxfilé till mig o gubben och hamburgare till barnen
2025-04-10 @ 18:39:16
#32
Annika Thornell
Hamburgare med goda tillbehör eftersom de ska stekas inte grillas!
2025-04-10 @ 18:33:11
#31
Rasmus Sand
Smörstekt röding
2025-04-10 @ 18:32:03
#30
Rasmus Sand
Smörstekt röding
2025-04-10 @ 18:19:25
#29
Anne Granberg
Vi skulle steka/smasha sjukt goda hemmagjorda älgfärsburgare med smältande ost och smaskiga tillbehör. Samt snabbt fräsa på saftiga hamburgerbröd så de blir lagomt frasiga på ytan. Detta skulle sedan avnjutas i goda vänners sällskap. Underbart!
2025-04-10 @ 17:54:45
#28
Robert Holmberg
Hade varit underbart att fräsa på ett par fina bitar älgfilé tillsammans med en klyftad spetskål som toppas med sås på brynt smör.
2025-04-10 @ 17:34:41
#27
Susanne Cronholm
Tänk att få vinna detta till min man. Han skulle tillaga fantastiska hamburgare och korvar! Vi hade kombinerat hembakade hamburger och korvbröd som lagts på stekbordet för uppvärmning och få brödet frasigt. Vi hade även stekt lök och hackade grönsaker som också fått fräsa på stekbordet!
2025-04-10 @ 17:18:43
#26
Gunilla Porsvant
Jag har beställt en köttlåda från en sörmländsk gård. Jag får 50-50 kalvkött och kalvfärs. Jag skulle göra hamburgare och steka på halva stekbordet och använda den andra halvan till kalvryggen (högrev) och göra fina stekta köttbitar. Att äta utomhus smakar alltid godast så här skulle jag bjuda in mina vänner till fest.
2025-04-10 @ 17:14:48
#25
Stefan Roshage
Jag skulle tillaga flera rätter då familjen är stor, då järnet är stort och passar över grillplatsen vi har vi fritidshuset i Roslagen. Det blir BBQ Marinerade kycklinglår alt. Bröstfiler, en härlig marmorerad köttbit, BBQ kryddstark-marinerad fläskkarré, till det olivpenslade tomater, BBQsåsade gula lökar, röda lökar, sparris. Vinh Linh svartpeppar och salt Från den egna kvarnen...
2025-04-10 @ 17:14:42
#24
Rasmus Sand
Smörstekt röding
2025-04-10 @ 17:14:29
#23
Mihai Costaniuc
Jag skulle lägga in en marinerad karre
2025-04-10 @ 17:03:18
#22
Alexandra Einerstam
Jag skulle laga en pyttipanna med älgkött ❤️
2025-04-10 @ 16:59:30
#21
Rickard
Skulle använda stekbordet för att laga mat åt familjen och vänner. Har flera kalas fram i vår/sommar :-)
2025-04-10 @ 16:57:59
#20
Lars Risberg
En västkustks variant med med chili och vitlöksfrästa rökor som lite plockmat. Sedan blir det en fortsättning på havstemat med ostron (som bara ska få öppna sig av värmen) och råa frästa havskräftor med en hel del gott kryddsmör! Tror att det blir mumsfillibabba
2025-04-10 @ 16:53:59
#19
Leif -Gunnar Olsson
Pannkakor till dom små.
2025-04-10 @ 16:47:58
#18
Kajsa
Runt detta bord bjuds det på en ”man tager vad man haver-måltid” bestående av blandning av tacokryddad köttfärs, grill rester, skinka och grönsaker som äts i grillade pitabröd med riven ost och en kall sås
2025-04-10 @ 16:40:13
#17
Lisbeth Solberg Alsén
Jag skulle smörsteka hemgjorda laxburgare med färsk sparris!
2025-04-10 @ 16:30:04
#16
Samuel Axelsson
Jag hade gjort varma mackor med kantarellstuvning. Går alldeles utmärkt att göra en stuvning på häll
2025-04-10 @ 16:29:34
#15
Therese
Jag hade tagit med barnen ut i naturen och lagat hemgjorda hamburgare på nötfärs!
2025-04-10 @ 16:24:37
#14
Rickard
Skulle använda stekbordet för att laga mat åt familjen och vänner. Har flera kalas fram i vår/sommar :-)
2025-04-10 @ 16:21:06
#13
Annika Fonseca
Sonen hade fått smascha hamburgare medan jag hade grillat zucchinirullar med mozarella och chili samt majskolvar som sedan rullas i parmesan- och pankopanering med touch från elden, avslutat med grillad ananas med anchochili och vaniljkräm.
2025-04-10 @ 16:17:59
#12
Teresa Bretones Montero
skulle vilja göra en Spanska Tortilla med ägg,potatis,lök,paprika...
2025-04-10 @ 16:16:17
#11
Mats
Ett toastbröd med nyplockade kantareller med lite riven parmesan
2025-04-10 @ 16:14:37
#10
Britt Persson
Jag skulle steka hemgjorda Älg-Hamburgare med bröd och även steka pannkakor att sitta och njuta av ute i det fria, det ryms ju flera pannkakor på detta stekbord, så ingen behöver sitta och vänta, alla får äta samtidigt.
2025-04-10 @ 16:14:35
#9
Andreas Gullbrandsson
Jag hade lagat en smarrig pyttipanna på alla rester från allt gott vi hade gjort på stekbordet :)
2025-04-10 @ 16:11:33
#8
Roland Frohm
Eftersom smashjärn ingår så blir första maträtten på stekbordet hamburgare med tillbehör. Gäster fru, barn och barnbarn
😃
2025-04-10 @ 16:10:40
#7
Patrik Nilsson
Jag hade stekt råraker och fläsk på den.
2025-04-10 @ 16:04:17
#6
Filip Andersson
Jag skulle laga viltburgare med tillbehör
2025-04-10 @ 16:03:06
#5
Inger Stenlund
Jag skulle steka falsk lövbiff, (av älgfärs) kryddad med lök, vitlök, cayennepeppar och paprika + stekt potatis och Bearnaisesås
Det är så gott :)
2025-04-10 @ 16:01:45
#4
Hasse Swärd
Strömming,sotare, med smashad potatis och rårörda lingon. Till detta en kall porter.
2025-04-10 @ 15:59:42
#3
Hasse Swärd
Strömming,sotare, med smashad potatis och rårörda lingon. Till detta en kall porter.
2025-04-10 @ 15:58:08
#2
Christoffer Horsvik
Smashad vildsvinsburgare med jalapeno-mayo.
2025-04-10 @ 15:54:44
#1
Johnny Bäckman
Jag hade självklart velat göra något gott i skogen, med tanke på vinsten så faller det såklart på smashburger. Gärna på älgkött och med rårörda lingon, för er som inte testat.... gör det
2025-04-10 @ 15:49:31
Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.